top of page
Lowan Stewart - Awakn Clinics - Ketaminbehandling

Ketaminbehandling

Ketaminbehandling kan være nyttig for deg som har depresjon, angst, PTSD eller spiseforstyrrelser, og som ikke har hatt god nok effekt av antidepressive midler, samtaleterapi eller andre behandlingsforsøk. Ketaminbehandling kan gi rask og effektiv symptomlette.  
 

Hva er ketamin?

Ketamin er et legemiddel som har blitt brukt til narkose og anestesi siden 1960-tallet, og i nyere tid også smertelindring og behandling av psykiske lidelser. Ketamin kan brukes som et verktøy for å stimulere hjernen og legge til rette for optimal effekt av samtaleterapi. Forskning viser at denne behandlingsmetoden kan gi positiv og varig endring. Ketaminbehandling kan være nyttig for deg som har angstlidelser, depresjon, spiseforstyrrelser eller PTSD. 

Depresjon behandling - Awakn Clinics

Vårt anbefalte behandlingsløp

Før behandlingen

Behandlingsløpet tilrettelegges for deg for at du skal kunne ha varig resultat av ketaminbehandlingen. Noe av nøkkelen til et optimalt behandlingsløp ligger i et godt forarbeid; opplegget skreddersys for å passe til din unike historie og livssituasjon. Legeundersøkelse og to forberedende timer hos din faste behandler der vi sammen legger en trygg og effektiv plan er derfor obligatorisk. 

Innledende telefonsamtale

Frivillig og uforpliktende samtale med kvalifisert helsepersonell for å svare på dine spørsmål, og finne ut om ketaminbehandling er aktuelt for deg.

Gratis

15 min

Psykiatrisk og medisinsk konsultasjon

Grundig psykiatrisk og medisinsk evaluering med legespesialist for å forstå hele din situasjon, og svare på alle spørsmål du har. Dette gjør vi for å sikre at behandlingen er trygg og riktig for deg.

4300,-

80 min

Avbestillinger må skje innen 24 timer (i kontorets åpningstid) før planlagt konsultasjon, ellers belastes fullt gebyr. For konsultasjoner på mandager, må timen avbestilles senest kl. 12.00 fredagen før.

Ketaminbehandling

Basert på erfaring anbefales det som oftest fire ketaminbehandlinger og psykoterapitimer i første omgang. Om du finner ut at du ønsker endringer underveis er dette selvfølgelig helt i orden.  

Psykoterapi: Forberedende dobbeltime

Før ketaminbehandlingen vil du møte en erfaren og sertifisert psykolog for å forberede og integrere opplevelsen. Dette er viktig for å sikre at behandlingen har maksimal effekt og varighet.

2 x 2900,-

2 x 50 min

Ketaminbehandling m/psykolog

Ketaminbehandling med erfaren psykolog og psykiatrisk sykepleier, under veiledning av legespesialist. Psykologen er sammen med deg før, under og etter behandlingen.

7900,-

120 min

Psykoterapi: Integrasjon

Etter ketaminbehandlingen vil du møte en erfaren og sertifisert psykolog for å integrere opplevelsen. Dette er viktig for å sikre at behandlingen har maksimal effekt og varighet.

2900,-

50 min

Medisinsk støtte under behandling

Vårt tverrfaglige medisinske team er tilgjengelig for deg via telefon gjennom hele behandlingsforløpet.

Inkludert

På tlf

Etter behandlingen

Det er viktig at du føler deg godt ivaretatt under og etter behandlingen. En oppfølgings-/vurderingstime med din faste behandler tre uker etter avsluttet behandlingsløp er derfor inkludert i behandlingsløpet, det samme er telefonoppfølging fra sykepleier etter tre, seks og tolv måneder. 

Evaluering etter behandling

Grundig evaluering av behandlingsforløp sammen med din psykolog. Dette gjør vi for å forstå effekten av behandlingen og vurdere videre oppfølging.

Inkludert

50 min

Langtidsoppfølging

Vårt medisinske team vil følge deg opp 3, 6 og 12 måneder etter behandling for å høre hvordan det går og hvordan vi kan støtte deg videre.

Inkludert

På tlf

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål som ikke er besvart i FAQ?

call.png

+47 21403819

call.png

+47 45855747

Send oss en melding og vi ringer deg opp

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for pasientene våre å nå oss, og derfor tilbyr vi muligheten til å sende oss en melding. Vi vil ringe deg opp igjen så fort vi kan, og gi deg den hjelpen du trenger. 

bottom of page