top of page
Lowan Stewart - Awakn Clinics - Ketaminbehandling

Ketaminbehandling

Ketaminbehandling kan være nyttig for deg som har depresjon, angst, PTSD eller spiseforstyrrelser, og som ikke har hatt god nok effekt av antidepressive midler, samtaleterapi eller andre behandlingsforsøk. Ketaminbehandling kan gi rask og effektiv symptomlette.  
 

Hva er ketamin?

Ketamin er et legemiddel som har blitt brukt til narkose og anestesi siden 1960-tallet, og i nyere tid også smertelindring og behandling av psykiske lidelser. Ketamin kan brukes som et verktøy for å stimulere hjernen og legge til rette for optimal effekt av samtaleterapi. Forskning viser at denne behandlingsmetoden kan gi positiv og varig endring. Ketaminbehandling kan være nyttig for deg som har angstlidelser, depresjon, spiseforstyrrelser eller PTSD. 

Få tilsendt vårt informasjonshefte for mer informasjon om hvordan vår behandling kan hjelpe deg.

Informasjonshefte.png

Priser

Her finner du en oversikt over hva de ulike behandlingstimene hos Awakn koster. Den totale prisen for ketaminbehandling varierer etter hvilket behandlingsløp som avtales. Klikk her for å se vårt anbefalte 8 ukers behandlingsløp som et eksempel.

Oppstart av behandling

Ketaminbehandling

Etter behandlingen

Ketamin assistert psykoterapi (KAP)

Vårt anbefalte 8 ukers behandlingsløp

Uke 1-4

Første halvdel av programmet består av en grundig evaluering av lege og psykolog, to timer forberedende psykoterapi, to ketaminbehandlinger etterfulgt av integrasjonstimer hos psykolog. Vårt tverrfaglige medisinske team er tilgjengelig for deg via telefon gjennom hele behandlingsforløpet.

 

Samlet kostnad for de første fire ukene er 31.700 kr

Uke 5-8

Andre halvdel av programmet består av to ketaminbehandlinger etterfulgt av integrasjonstimer hos psykolog. Etter siste behandling er det en grundig evaluering av behandlingsforløp sammen med din psykolog, samt langtidsoppfølging etter 3, 6 og 9 mnd.

 

Samlet kostnad for de siste fire ukene er 21.600 kr

Awakn tilbyr en rekke forskjellige betalingsalternativer. Betaling kan gjøres i sin helhet på klinikken med Vipps eller kredittkort, eller du kan dele opp behandlingskostnaden i overkommelige avdrag. Med Klarna tilbyr vi delbetaling på 6, 12, 24 eller 36 måneder.

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål som ikke er besvart i FAQ?

call.png

+47 21403819

call.png

+47 45855747

Send oss en melding og vi ringer deg opp

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for pasientene våre å nå oss, og derfor tilbyr vi muligheten til å sende oss en melding. Vi vil ringe deg opp igjen så fort vi kan, og gi deg den hjelpen du trenger. 

bottom of page